Zoek uit wat voor soort bulkopslagrekken uw magazijn nodig heeft.

Zoek uit wat voor soort bulkopslagrekken uw magazijn nodig heeft. post thumbnail image

Veel magazijnen vereisen opslag van palletmaterialen die zijn gecategoriseerd op verschillende SKU-nummers. In de meeste gevallen hebben deze magazijnen directe en snelle toegang tot elke pallet per individuele SKU nodig om de voorraad te controleren. Voor deze faciliteiten raden wij het gebruik van bestaande bulkopslagrekken aan. Deze rekken kunnen gebruikt of nieuw worden gekocht en kunnen enkeldiep of dubbeldiep worden gebouwd. Opslagrekken met dubbele diepte zijn ideaal voor krappe ruimtes waar u één pallet aan elke kant van het gangpad moet plaatsen.

Live massaopslagrekken

In andere gevallen moeten magazijnen die bederfelijke artikelen hanteren (bijv. voedsel of geneesmiddelen) mogelijk snel pallets uit hun stellingsysteem verwijderen. Voor deze bedrijven zijn live-opslagrekken voor bulkgoederen vaak de sleutel tot ruimtebeheer en efficiëntie van de time-to-market. Het live-opslagsysteem maakt gebruik van door zwaartekracht hellende doorrolstellingen waarmee pallets met een gecontroleerde en voorspelbare snelheid naar de andere kant van het dek kunnen schuiven. Dit vergemakkelijkt een veilige en snelle palletrotatie, is een geweldige tijdsbesparing wanneer punch-out-tijden komen, en de klus wordt vroeg voltooid zonder dure overuren.

Drive-in bulkopslagrek

Voor opslagcentra met een hoog aantal pallets per artikeltype en een lage omzet voor homogene producten, kunnen inrijstellingen efficiënt tot 85% van de voorheen verspilde opslagruimte consolideren. Een manier om dit te bereiken met drive-in bulkopslagrekken is door de gangpadruimte tussen de rekken te elimineren, zodat de rekken zelf evenveel soorten items kunnen bevatten als het laadpad. Nogmaals, deze systemen kunnen worden gebouwd met gebruikte of nieuwe componenten en kunnen worden ontworpen voor enkelzijdige toegang of zowel voor- als achtertoegang.

Pushback reksysteem voor massaopslag

Als uw magazijn te veel producten op zo’n slordige manier heeft georganiseerd en al naadloos is, is pushback opbergstelling de ideale ruimtebesparende manier om extra tijdmanagementvoordelen naar uw tafel te brengen. Dit komt doordat specialisten in material handling deze stellingen bouwen met trolleys die over licht hellende rolrails bewegen. Wanneer u het ene uiteinde van de pallet verwijdert, schuift het andere uiteinde iets naar beneden om de opening te vullen. Gemakkelijk laden en lossen van goederen vanuit het middenpad.

Mobiel bulkopslagrek

Mobiele bulkopslagrekken zijn meestal nodig wanneer een magazijn het aantal gangpaden tussen de rekken moet verminderen, de totale capaciteit moet vergroten en directe toegang tot alle pallets afzonderlijk moet behouden. Dit type stellingsysteem staat op een gemotoriseerde basis met elektronische mobiliteits- en veiligheidsvoorzieningen die handmatig of op afstand vanaf een computer kunnen worden bediend.

Clad Rack Mass Storage Warehouse Reksysteem

Deze bulkopslagrekken noemen we een gigant in de wereld van palletstellingen. Ze zijn even groot als de pakhuizen zelf, omdat ze kunnen worden opgericht voordat ze worden gebouwd. In feite worden de meeste van deze gigantische opslagsystemen in feite aangesloten op het frame en de dakbekleding van het gebouw wanneer ze later rond de rekken worden gebouwd. De enige beperkingen voor de grootte van deze systemen zijn lokale bouwvoorschriften en de omvang van hijskranen of vorkheftrucks.

Het is niet ongebruikelijk dat leveranciers van material handling reksystemen tot 30 meter hoog bouwen. Deze systemen kunnen ook worden gebouwd in traditionele rackontwerpen of drive-in rackontwerpen, afhankelijk van de behoeften van de klant en de industrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post