Zakelijke goochelaar huren

Zakelijke goochelaar huren post thumbnail image

Het inhuren van een goochelaar voor een zakelijk evenement kan een geweldige kans zijn. Zakelijke goochelaars kunnen voor beiden zorgen voor een goede verlichting en het evenement tot een succes maken. De meeste, zo niet alle, goochelaars hebben veel komedie in hun shows. Een goede goochelaar is in de eerste plaats een beroemdheid en ten tweede een goochelaar. Het zijn niet zomaar oplichters. Hier zijn enkele algemene tips die perfect zijn voor uw evenement.

1. Bepaal wat voor soort goochelaar je zoekt.

Waar is de evenementenlocatie? Grote fantasieën met tijgers en grote vogels werken niet als je in een kleine feestzaal bent. Aan de andere kant, als het een grote kamer is, zou het dan niet werken voor een goochelaar die voornamelijk kaarten en munten gebruikt om te sluiten? Je hebt een goochelaar nodig die door het hele huis kan spelen en comfortabel in je kamer past.

Wie is je publiek? Sommige illusionist treden uitsluitend op voor kinderen. Het is een heel lastige klus en ze doen het goed. Anderen hebben laten zien dat ze voornamelijk gericht zijn op jonge volwassenen, die meestal meer verontrustend zijn. Anderen zijn acteurs die ik zou classificeren als een generalist. Ze hebben een show die voor een breed publiek speelt en afhankelijk van de situatie kan worden vergroot of verkleind. Geen enkele beroemdheid is beter dan ieder zijn steentje bij te dragen. Maar voor zakelijk entertainment bent u beter af met een generalist.

2. Controleer het actiepakket.

Zoals bij de meeste andere solo-activiteiten, hebben professionele goochelaars promotiepakketten. Dit omvat een of meer foto’s, biografieën, een lijst met referenties, inclusief waar ze zijn uitgevoerd, een lijst met succesvol vermaakte klanten, beoordelingen van hun gedrag en getuigenissen van eerdere klanten. Tegenwoordig zijn veel van deze te vinden op webpagina’s.

Bekijk de demo-rollen en bekijk ze. Een korte video die laat zien wat goochelaars kunnen doen. Kijk evenals goochelaars voor de menigte. Hebben ze een goede tijd? Zou je het leuk vinden als je erbij was?

3. Controleer uw inloggegevens.

Als je een evenement organiseert voor je bedrijf, wil je waarschijnlijk niet dat iemand net begint. Ik kan zeggen dat het uitvoeren van de magie van de kost en het zien van een goede goochelaar een plezier is en het zien van een slechte goochelaar pijnlijk. Weinig dingen zijn leuker dan een geweldige goochelaar. Hij zal je aan het lachen maken met verrassing, schok en ontzag tegelijk.

4. Geef je geld uit om een ​​heel aardige vent te krijgen.

Een goede goochelaar laat je echt een leuke tijd hebben. De arme tovenaar zal je bang maken voor elk pijnlijk moment. Dus doe jezelf een plezier en besteed je geld aan een professional. Dit kost misschien wat extra, maar u zult er geen spijt van krijgen. U wilt entertainment, niet alleen iemand die een paar trucjes kent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post