Tips voor het kopen van make-upborstels

 

Mooi zijn is de droom van elke vrouw. Helaas weten veel vrouwen niet hoe ze de juiste make-up kwasten moeten kopen. Hier is een gids voor het kopen van de make-upborstels die je nodig hebt.

foundation borstel

Het moet worden gebruikt bij het aanbrengen van de basis over het hele gezicht. Het kan ook worden gebruikt om romige producten aan te brengen, zoals vochtinbrengende crèmes en markeerstiften.

concealer

Dit is een kleine borstel die wordt geleverd met synthetische platte haren. Ze zijn kleiner dan normale foundationkwasten. Het moet worden gebruikt bij het aanbrengen van crèmeachtige producten op kleine, geconcentreerde delen van het gezicht. Zorg er bij aankoop voor dat je make-up kopen er een koopt die gemakkelijk in de groeven onder je ogen past. Het kan gemakkelijk donkere kringen onder de ogen bedekken.

zachte borstel

Er zijn twee soorten pluizige penselen verkrijgbaar, groot en klein. De grote, pluizige borstel is ideaal voor het fixeren van make-up met poeder. Het is ook ideaal om productuitval van je gezicht af te borstelen. Een klein kwastje daarentegen is ideaal om poeder op de appels van je wangen te verstuiven. Het kan ook worden gebruikt als een penseel over de ogen om make-up te fixeren.

oog borstel

Er zijn veel oogborstels waar je voor kunt gaan. Een van de meest voorkomende is een kleine, schuine borstel die wordt geleverd met nepharen die u kunt gebruiken om uw ogen te bedekken met poeder of vloeibare formuleringen. Het kan ook worden gebruikt om wenkbrauwen te vormen.

Er is ook een oogschaduwpenseel met een natuurlijke platte kop. Ideaal voor gestippelde kleuren over de oogleden. Je kunt ook de pluizige oogschaduwborstel gebruiken die wordt geleverd met een ronde kop. Ideaal voor het vervagen van de harde randen van oogschaduw, bijvoorbeeld wanneer u de kleur van de oogplooi wilt verzachten.

Zoals je kunt zien, zijn er veel opties. U hoeft alleen degene te kiezen die bij u past.

rib borstel

Helpt bij het aanbrengen van lippenstift. Koop een lib brush met een platte kop in plaats van een spitse kop om een gelijkmatige kleurverdeling te krijgen. Als je graag je lippen contourt met lippenstift, gebruik dan een puntige lippenborstel.

conclusie

Hier zijn enkele tips voor het kopen van de make-upborstels die je nodig hebt. Koop er bij aankoop altijd een zonder tekenen van schilfering. Je moet er ook voor zorgen dat je bij een gerenommeerde winkel koopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post