RoomBreak: Ontsnap nu!! Speloverzicht en tips

RoomBreak: Ontsnap nu!! Speloverzicht en tips post thumbnail image

RoomBreak: Ontsnap nu!! door Gameday

RoomBreak: Ontsnap nu!! is een flinke ontsnappingsgame voor iPhone/iPod/iPad. Het bestaat uit 5 afleveringen, elk met 5 kamers, wat neerkomt op een totaal van 25 uitdagende kamers om te ontsnappen. Gameday belooft zelfs dat er binnenkort een zesde aflevering komt.

RoomBreak is een behoorlijk uitdagende game voor het genre. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een hardcore game is. Wat het anders maakt dan anderen, is dat er voor elke kamer een uitlaatmeter is. Als je het type persoon bent dat graag ontspant en de tijd neemt om een ​​kamer te verkennen en de puzzels op te lossen, kan dit een erg frustrerende game voor je zijn. Je zult waarschijnlijk de meeste kamers minstens één keer opnieuw moeten spelen voordat je ze voltooit, omdat het zo moeilijk is om alles te ontdekken voordat de timer afloopt. Er zijn ook enkele minigames bij betrokken, die steeds moeilijker worden naarmate je vordert. De twee spellen zijn verbonden met het mes en de hamer. Als je het mes gebruikt, moet je kijken hoe een reeks plakjes over het scherm flitst. Je moet ze dan in de juiste volgorde kopiëren om het mes te laten werken. De hamer is nog uitdagender, omdat je op cirkels moet tikken terwijl er kleine gele ringen op verschijnen. Het lijkt een beetje op dat ouderwetse spel Simon. Het wordt behoorlijk moeilijk in de 4e aflevering en kan ongelooflijk frustrerend zijn om te voltooien. Als je echter iemand bent die van dit soort uitdagingen houdt, of ze kan vergeven, staat je een hele ervaring te wachten escape room rotterdam.

Het is gemakkelijk te zeggen dat er veel liefde is gestoken in het maken van dit spel. De 2D-graphics doen denken aan een graphic novel, allemaal buitengewoon goed getekend. De muziek is ook goed gedaan, met veel variatie van kamer tot kamer. De puzzels zijn uitdagend en zorgen ervoor dat je soms vastloopt. Maar dit betekent dat je het spel niet in één dag uitspeelt. Er zijn hier uren aan gameplay.

Als u problemen ondervindt, volgen hier enkele tips:

1. Schrijf voor het mesgereedschap de richting van de pijlen op, zodat u ze niet vergeet. Je kunt zoveel tanden proberen als je wilt, omdat de uitlaatmeter niet wordt beïnvloed terwijl je een puzzel open hebt staan.

2. Voor de hamer moet je op elke cirkel tikken als de gele ring erop slaat. De game is erg meedogenloos, dus je moet precies zijn. In afleveringen 4 en 5 raad ik niet aan om te spelen terwijl je half slaapt, omdat de puzzel behoorlijk ingewikkeld wordt. Nogmaals, net als het mes, kun je outdoor escape room rotterdam blijven proberen totdat je het krijgt zonder je zorgen te maken over de uitlaatmeter.

Ik hoop dat dat je helpt. Succes met ontsnappen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Mostbet Букмекерская Контора: Регистрация И Бонусы Для ИгроковMostbet Букмекерская Контора: Регистрация И Бонусы Для Игроков

Мостбет Идентификация И Верификация, Как Пройти В Бк Mostbet Список Обзор Официального Сайта Букмекерской Конторы Мостбет Как Поставить Экспресс На Мостбет Приложения Букмекерской Конторы Мостбет Mostbet Бонус Для Новых Пользователей