Overweegt u gebruikte medische apparatuur te doneren? Overweeg deze 5 donatietips

Overweegt u gebruikte medische apparatuur te doneren? Overweeg deze 5 donatietips post thumbnail image

Wat gebeurt er met de nog functionele, maar verouderde onderdelen, aangezien verschillende zorgorganisaties in de Verenigde Staten de nieuwste technologisch geavanceerde elektronische medische apparatuur aanschaffen en upgraden naar deze apparaten?

A. Veel organisaties doneren de apparatuur nu aan andere gezondheidszorgorganisaties, liefdadigheidsinstellingen of zelfs andere landen die opgeknapte medische apparatuur nodig hebben om adequate medische zorg en hulp te bieden aan mensen die minder bedeeld zijn als gevolg van armoede, natuurrampen of oorlog. verscheurde landen.

Als u of uw organisatie een donatie overweegt, kunt u de volgende vijf donatietips overwegen:

Zorg ervoor dat de elektronische medische apparatuur in goede staat verkeert. Mogelijk is de apparatuur voor uw organisatie verouderd; maar zolang het nog functioneel is, zullen de gedoneerde stukken een geweldig doel dienen voor een andere zorgorganisatie of liefdadigheidsinstelling in nood. Opmerking: sommige organisaties en liefdadigheidsinstellingen bieden onderhouds- en reparatieservices, afhankelijk van het merk, model en fabrikant.

Bepaal aan welke zorgorganisatie of liefdadigheidsinstelling u uw elektronische medische apparatuur het liefst schenkt. Stel uzelf een paar eenvoudige vragen om uw keuzes te beperken: Is er recentelijk een natuurramp geweest in de VS of een ander land waar slachtoffers van noodhulp ernstige medische hulp nodig hebben?; Blijft u liever lokaal om uw eigen gemeenschap ten goede te komen en om te besparen op transportkosten?; Is er een specifieke liefdadigheidsinstelling of organisatie die op een diep niveau met je resoneert?

Als u nog steeds moeite heeft om te beslissen waar u de medische Glijmiddel kopen-apparatuur in kwestie wilt doneren, zijn er verschillende goede doelen die de functionele apparatuur accepteren en zij zullen beslissen waar ze elk stuk plaatsen op basis van behoefte. De American Medical Resources Foundation (AMRF) brengt een kleine vergoeding in rekening voor het verzamelen, testen, opknappen (indien nodig), opslaan en verzenden van gedoneerde medische apparatuur. Volgens de AMRF-website hebben ze gratis medische apparatuur gedoneerd aan 190 ziekenhuizen in 90 landen ter waarde van meer dan $ 200 miljoen. PROJECT C.U.R.E. staat voor PROJECT Commission on Urgent Relief & Equipment. Volgens het PROJECT C.U.R.E. website hebben ze medische hulp geboden door medische apparatuur en benodigdheden te leveren die helpen bij het bouwen van duurzame gezondheidszorginfrastructuren in meer dan 120 landen. MedShare zamelt overtollige medische apparatuur en benodigdheden in en verdeelt deze vervolgens onder gekwalificeerde zorginstellingen in 86 verschillende landen. Volgens de MedShare-website rusten ze ook medische missies en vangnetklinieken uit in de Verenigde Staten en in het buitenland. Voor meer informatie over de hierboven genoemde goede doelen kunt u terecht op hun respectieve websites. Ze zijn er maar een paar te noemen; meer vergelijkbare goede doelen kunnen worden gevonden door eenvoudig op internet te zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post