Hoe werkt cuppingtherapie?

Hoe werkt cuppingtherapie? post thumbnail image

Zoals de naam al doet vermoeden, is cupping therapie het aanbrengen van speciale cups op het lichaam om zuigkracht te creëren. Deze alternatieve behandeling heeft de afgelopen jaren zeker aan populariteit gewonnen, maar deze behandeling is niets nieuws. Het bestaat al sinds het oude Egypte en China. Tijdens het cuppen wordt een brandbare stof in de cup geplaatst en in brand gestoken. Als het vuur gedoofd is, plaats je de cup op je huid. Wanneer de cup afkoelt, creëert het zuigkracht en helpt het de bloedvaten te verwijden. De cup blijft meestal maximaal 3 minuten op de huid zitten.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel voordelen aan deze veilige en effectieve alternatieve behandeling. De top 3 voordelen zijn:

toxine verwijdering

Onze organen zijn geweldig in het zelf verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, maar als het systeem overbelast is, kan Hijama Amsterdam-therapie het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam helpen ondersteunen. Door de bloedtoevoer naar specifieke delen van het lichaam te stimuleren, helpt het het lichaam om gifstoffen effectiever uit te scheiden.

Verbeterde genezende kracht

Nogmaals, door de gerichte bloedtoevoer naar specifieke delen van het lichaam te vergroten, krijgt beschadigd of beschadigd weefsel de voedingsstoffen die het nodig heeft om effectief te genezen. Nogmaals, je lichaam heeft alle mogelijkheden om zichzelf te genezen als het gaat om musculoskeletale letsels, maar regelmatige cupping met het Howell, Michigan-team kan het genezingsproces ook versnellen.

pijnstilling

Veel mensen gebruiken het omdat ze te maken hebben met chronische pijn. Het goede nieuws is dat cupping een veilige en effectieve manier kan zijn om rug- en nekpijn, hoofdpijn, migraine, spierpijn, ischias en meer te verlichten.

Wie kan profiteren van cupping?

Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning of een chronische of acute beperking of blessure wilt verbeteren, er zijn veel redenen om bij ons te komen voor cupping. Cupping kan helpen bij het beheersen van symptomen die verband houden met:

gordelroos
hernia
artritis
eczeem
acne
angst en depressie
Fibromyalgie
chronisch vermoeidheidssyndroom
allergie
astma
spataderen
Bent u geïnteresseerd in wat cupping voor uw gezondheid en welzijn kan betekenen? Bel dan ons team van revalidatieartsen, Novi, Livonia en Howell, MI om een afspraak te maken.

Voordelen van cuppingtherapie

Lees meer over cupping en hoe het uw gezondheid en welzijn ten goede kan komen.

Als je ooit felrode cirkels op de rug of arm van een persoon hebt gezien, is de kans groot dat deze persoon gewoon een cupping-sessie heeft ondergaan. Cupping-therapie is een populaire alternatieve medische behandeling die door Howell, MI, fysische geneeskunde en revalidatieartsen wordt gegeven aan patiënten met een verscheidenheid aan musculoskeletale problemen. Vraag je je af of cupping therapie iets voor jou is? Dit is wat u moet weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post