Hoe een betrouwbare huisschilder te vinden

Je hebt besloten dat het tijd is om een professional in te schakelen om je huis te schilderen, maar hoe vind je een betrouwbare huisschilder? Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het nemen van de belangrijke beslissing wie uw huis gaat schilderen. Hoewel het misschien gemakkelijk is om een schilder te vinden, is het niet gemakkelijk om te weten welke gekwalificeerd en betrouwbaar zijn, zodat u weet dat het werk lang zal duren.

Een paar plaatsen om een schilder te zoeken:

Vraag rond – heeft een van uw familieleden, vrienden of kennissen onlangs een lokale schilder gebruikt? Als dat zo is, ga dan eens kijken naar het werk dat ze hebben gedaan – er gaat niets boven het met je eigen ogen zien om te bepalen of die schilder het goed heeft gedaan.

Controleer op advertenties in de lokale gemeenschap en regionale kranten.

Neem contact op met een paar lokale aannemers, makelaars in onroerend goed en uw plaatselijke verfwinkel.

Als je ze eenmaal hebt gevonden, moet je waarschijnlijk:

Controleer het Better Business Bureau voor klachten tegen de schilder die u wilt inhuren.

Mond-tot-mondreclame is een krachtig iets – vraag rond om te zien of iemand die je kent iets negatiefs heeft gehoord over de schilder die je kiest.

Vraag naar referenties – elke gerenommeerde schilder geeft graag contactgegevens van eerdere klanten.

Vraag de referenties of de mensen die de huisschilder doorverwezen of ze tevreden waren met het werk, of de niet-geverfde oppervlakken werden beschermd en hoe de schilder ermee om moest gaan, waren ze prettig, op tijd en betrouwbaar?

Vraag de schilder om de omvang van het werk te komen bekijken en een offerte aan te vragen. Zorg ervoor dat de offerte details bevat, zoals welke gebieden worden geverfd en hoeveel verflagen er worden geleverd voor de prijs die hij biedt.

Als u eenmaal een paar schilders heeft gevonden die uw eerste goedkeuring krijgen en die binnen uw prijsklasse vallen, zijn er een paar belangrijke dingen waar u naar op zoek moet zijn.

Uw huisschilder moet uitgebreide kennis en ervaring hebben met betrekking tot de gereedschappen die zij gebruiken, zoals borstels, schrapers, tape en rollen. Ze moeten weten hoeveel verf en primer een klus nodig heeft en welk type verf ze moeten gebruiken. Ze moeten ook weten hoe ze behang moeten verwijderen en hoe ze een gat op de juiste manier kunnen opvullen.

Een verantwoordelijke schilder moet zowel een zakelijke verzekering als een arbeidsongevallenverzekering hebben. Als uw schilder geen verzekering heeft en per ongeluk iets breekt of zichzelf verwondt, bent u verantwoordelijk voor de kosten die verband houden met het ongeval. Vraag om een bewijs van verzekering voordat u uw huisschilder inhuurt – het kan u op de lange termijn veel geld besparen.

Informeer ook naar de voorbereiding van het te schilderen gebied – zal uw huisschilder alle nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk correct wordt uitgevoerd? Moeten gaten worden gevuld en geschuurd voordat er wordt geschilderd? Zal uw schilder kunnen zien of een gebied moet worden gegrond voordat u gaat schilderen? Met hoeveel verflagen moet elk gebied worden bedekt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post