Elektrische scooters zijn een leuke manier om op je bestemming te komen.

Elektrische scooters zijn een leuke manier om op je bestemming te komen. post thumbnail image

Alleen al het woord “elektrische scooter” zeggen, roept bepaalde beelden op, afhankelijk van uw leeftijd. Dit komt ongetwijfeld door de verschillende soorten elektrische scooters die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn.

Het eerste type iva e go s4 is een straatversie van een elektrisch skateboard. Dit waren metalen platforms met inklapbare handgrepen en twee inline skate-wielen. Deze scooters waren nog maar een paar jaar geleden een ware rage, en toen de rage begon te vertragen, herdefinieerden scooterfabrikanten het speelgoed als een vervoermiddel. Sommige ontwerpen zien er zelfs stijlvol uit als minifietsen. Deze elektrische scooters worden verkocht aan rijke tieners als een unieke en leuke manier om zich te verplaatsen. Ze zijn verkrijgbaar met zowel elektrische als kleine benzinemotoren. Neem contact op met uw lokale autoriteiten over het gebruik van deze kleine mini-fietsscooter. Sommige zijn niet toegestaan ​​op de weg en kunnen niet legaal op trottoirs worden gereden, waardoor ze minder aantrekkelijk worden als transportmiddel.

Het volgende type elektrische scooter is ontworpen als motorfiets, een minimotorfiets om door de stad te reizen. Dit apparaat is op de markt gebracht voor 20-plussers en iedereen die korte korte trips nodig heeft en geen zorgen of gedoe wil met autorijden. Geweldig voor stedentrips waar de rastervergrendeling gebruikelijk is. Hoewel het geen full-size motorfietsen zijn, kunnen de meeste eenheden twee personen berijden en worden ze geleverd met accessoires zoals een zadeltas om boodschappen en andere aankopen mee te nemen.

Dit kleine apparaat heeft een lange batterijduur en kan met een goede acceleratie tot ongeveer 30 mijl per uur gaan. Afhankelijk van het aantal starts en stops kan deze elektrische motorfiets ongeveer 50 kilometer rijden voordat hij moet worden opgeladen. Dit is meestal voldoende voor meerdere retourritten naar de winkel zonder problemen. De meeste worden als straatlegaal beschouwd, maar als u dit type elektrische scooter koopt, zorg er dan voor dat deze is goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Transport (DOT) en, in Europa, het Agentschap van de Europese Unie voor transport.

Het laatste type elektrische scooter wordt op de markt gebracht voor de markt voor volwassenen en senioren. Dit zijn meestal rolstoelachtige apparaten die het gemakkelijker maken voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit. Deze scooter is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik met krappe bochten en een lange batterijduur. Het apparaat heeft een topsnelheid van minder dan 5 mijl per uur, maar kan 20 tot 30 mijl rijden op een lading. Het is eerder een vervoermiddel dan een vervoermiddel voor lange afstanden.

Alle drie de typen elektrische scooters hebben één ding gemeen en dat is dat ze constant opgeladen moeten worden. Dit is waar de zwakte van alles wat door elektriciteit wordt aangedreven pas echt om de hoek komt kijken. Als uw scootmobiel vermogen verliest, hoeft dat niet erg te zijn, aangezien hij meestal alleen wordt gebruikt voor korte ritten weg van huis en in en om het huis.

Als u echter een paar kilometer van huis reist op een elektrische scooter van het type motorfiets, kan dit een probleem zijn. Het kan lang en moeilijk zijn om een ​​scooter helemaal naar huis te duwen zonder stroom en met uw laatste aankoop in de hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post