Beste plaatsen om Samsung Galaxy-telefoons te verkopen

Beste plaatsen om Samsung Galaxy-telefoons te verkopen post thumbnail image

Samsung lanceerde eerder dit jaar zijn vlaggenschip Samsung Galaxy S22 met lovende kritieken. Het beschikt over de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chip, 5G draadloze connectiviteit en tal van nieuwe camerafuncties. Het is geen verrassing dat de S22 een van de beste Android-telefoons is die er zijn.

Hoewel Samsung de prijzen het afgelopen jaar niet heeft verhoogd, beginnend bij 799 voor de basis Galaxy S22 en oplopend tot 999 voor de high-end S22 Plus en 1199+ voor de S22 Ultra, doet de Galaxy S22-serie dat zeker niet. goedkoop.

Gelukkig is het verkopen van je oude telefoon een goede manier om een ​​upgrade te financieren. Lees verder om erachter te komen waar u het meeste waar voor uw geld kunt krijgen voor een gebruikte Samsung Inruilen Galaxy S of Galaxy Note.

Waar kan ik een gebruikte Samsung Galaxy kopen?

Dus ik wil mijn oude Samsung Galaxy-telefoon verkopen om de upgrade te betalen. Klinkt geweldig, maar wacht even. Waar u uw telefoon verkoopt, heeft een enorme impact op hoeveel geld u verdient. Je kunt 2-3 keer meer maken als je verstandig kiest.

Er zijn veel manieren om van een oude telefoon af te komen. U kunt het meeste geld verdienen door uw gebruikte Samsung Galaxy-telefoon aan anderen te verkopen, maar de meeste marktplaatsen zoals Craigslist zitten vol met oplichting en bieden beperkte verkopersbescherming. Het inruilen van mobiele telefoons en terugkoopprogramma’s van providers zijn veiligere alternatieven, maar ze betalen voor een fractie van de waarde van de telefoon. Meestal komt dit in de vorm van winkelcadeaubonnen in plaats van koud, hard geld.

Gelukkig is er een betere manier. Met Swappa kun je rechtstreeks aan anderen verkopen. Zo krijg je altijd de volledige marktwaarde van je gebruikte telefoon. In tegenstelling tot anderen houden we je echter veilig dankzij ons deskundige moderatieteam en ons strikte no-junk, no-jerk-beleid.

Haal het meeste uit uw gebruikte Samsung Galaxy-telefoon en bewaar deze veilig. Maar geloof ons niet op ons woord. We hebben de huidige inruilprijzen voor de Samsung Galaxy S en Galaxy Note samengesteld voor de 10 meest populaire plaatsen om gebruikte telefoons online te verkopen. En, om eerlijk te zijn, we hebben gekeken naar elke reguliere Samsung Galaxy S en Galaxy Note die sinds 2017 zijn uitgebracht. Van Samsung Galaxy S8 en Note 8 tot Galaxy S21 en Note 20.

 

Hoe werkt het inruilprogramma voor mobiele telefoons van Samsung?
Het Samsung Phone Trade In Program is de intrede van Samsung in de wereld van het terugkopen van mobiele telefoons. Net als andere inruilprogramma’s biedt Samsung Trade-In winkeltegoed voor gebruikte telefoons. Dit betekent dat u in plaats van contant te betalen, direct een inruiltegoed krijgt dat kan worden gebruikt bij de aankoop van een nieuwe Samsung Galaxy-telefoon in de online winkel van Samsung.

Is de inruil van Samsung legaal?
In tegenstelling tot andere inruilsites biedt het Samsung Trade-In-programma op bepaalde apparaten daadwerkelijk concurrerende inruilwaarden. Maar let op de kleine lettertjes. Er zijn veel!

Allereerst hangt de inruilwaarde af van het toestel dat je wilt kopen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe Galaxy S22 Ultra koopt, kunt u een winkeltegoed van $ 375 krijgen voor uw bestaande Note 10 Plus 5G. Maar wat als u een paar euro zou kunnen besparen en in plaats daarvan voor de Galaxy S20 FE zou kunnen gaan? Op onverklaarbare wijze is volgens Samsung de Note 10 Plus 5G nu slechts $ 350 waard. Dat is ruim onder Swappa’s $ 397+ prijs in 2022!

Alsof dat nog niet genoeg is, is het verkrijgen van een tijdelijke inruilwaarde niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Er zijn talloze voorbeelden (zelfs op de eigen ondersteuningsforums van Samsung) waarbij individuen aanvankelijk hoge beloningswaarden boden en later ontdekten dat de beloningswaarden drastisch werden verlaagd. Sommige gebruikers hebben zelfs gemeld dat hun inruil helemaal is geweigerd en dat ze daarna hun telefoon niet meer konden ophalen.

Afgezien van technische problemen en twijfelachtige praktijken, is het Samsung-inruilprogramma potentieel beter dan andere inruilsites. Veel Swappa-gebruikers hebben zelfs goede resultaten gemeld door goedkope Samsung-telefoons van Swappa te kopen en ze om te draaien met het Samsung Trade-In-programma. Uiteraard kan uw kilometerstand variëren.

Als je ons advies nodig hebt, bespaar jezelf dan hoofdpijn en haal het meeste uit je gebruikte Samsung Galaxy-telefoon door deze op Swappa te verkopen. U krijgt niet alleen altijd een eerlijke marktwaarde voor de gebruikte technologie, maar u wordt ook contant betaald, zodat u deze kunt gebruiken zoals u wilt. En als je nog steeds op zoek bent naar een vervangende telefoon nadat je je oude hebt verkocht, kun je nog meer besparen door een nieuwe Samsung Galaxy te kopen die honderden euro’s goedkoper is dan de verkoopprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post